Blindframe

Vijf jaar garantie
Op maat gemaakt
Duurzaam materiaal

Een blindframe is een moderne, stijlvolle afwerking voor uw spandoek. Met een blindframe laat u het doek eruitzien als een strak reclamebord, aangezien de randen van het frame als het ware onzichtbaar zijn. Bij Hands-on Signmaking, uit Kruibeke, kunt u een blindframe op maat laten maken. Lees snel verder en ontdek wat u nog van ons mag verwachten. Meteen contact opnemen

Schakel ons in voor spandoeken met een blindframe op maat

U kunt Hands-on Signmaking, uit Kruibeke, niet alleen inschakelen voor spandoekenframes zoals een blindframe op maat, maar ook voor het maken van die spandoeken zelf. Zo maken we spandoeken op maat voor bedrijven in Antwerpen en Oost-Vlaanderen en plaatsen we indien gewenst ook verlichting op uw gevel om de reclame ook op de donkere momenten van de dag zichtbaar te houden. We zetten daarbij sterk in op kwaliteit en duurzaamheid. Dat zijn geen lege woorden, want we geven vijf jaar garantie op al onze plaatsingen, producten en materialen. Bekijk zeker onze projectpagina om een beter beeld te krijgen van onze diensten.

Vraag ons gerust om meer informatie

Bij Hands-on Signmaking zit u goed voor alle soorten signalisatie. Mocht u nog vragen hebben over onze specifieke diensten, horen we graag van u. Bel ons op het nummer +32 (0)498 10 51 68 of stuur een e-mail naar info@hands-on-signmaking.be. Met het contactformulier kunt u ons ook bereiken.