Lichtreclame in Antwerpen

Vijf jaar garantie
Op maat gemaakt
Duurzaam materiaal

Bent u op zoek naar een specialist voor het plaatsen van lichtreclame op uw gevel in Antwerpen? Bij Hands-on Signmaking, uit Kruibeke, zit u zeker goed. Door uw reclame te verlichten kunt u ook mensen bereiken wanneer het donker is. Als uw bedrijf bijvoorbeeld naast een drukke weg in Antwerpen ligt, zult u ongetwijfeld 's nachts ook veel mensen bereiken met lichtreclame op uw gevel.  Meteen contact opnemen

Het voordeel van lichtreclame op uw gevel in Antwerpen

Eigenlijk is lichtreclame een vorm van gevelreclame, een dienst die we ook aanbieden. Het grootste voordeel van lichtreclame op uw gevel in Antwerpen is ongetwijfeld het extra bereik. We gaan dit illustreren met een voorbeeld. Zo hadden we de eer om de lichtreclame voor Tireur Thibaut te verzorgen. Het gaat hier om een combinatie van lichtreclame en onverlichte letters in Acryl. De letters gaan trouwens jaren mee, want ze zijn uit aluminium vervaardigd en gepoedercoat. De klant wou in dit geval enkel de naam van de zaak en het logo verlichten. Een slimme keuze, want zo stimuleert u ook 's nachts, zonder extra moeite, brand awareness. Bij Hands-on Signmaking, uit Kruibeke, zit u trouwens ook goed voor het bedrukken van spandoeken en reclamedoeken.

Schakel ons in voor professionele reclame

Laat zeker weten wat u van ons verwacht. We zetten namelijk sterk in op een nauwe samenwerking bij het plaatsen van lichtreclame op uw gevel in Antwerpen. Bereik ons op het nummer +32 (0)498 10 51 68 of stuur een e-mail naar info@hands-on-signmaking.be. Met het online contactformulier kunt u ons ook aanschrijven.